Meridian
PC

Novosti vezane za Elder Scrolls 6 su nekoliko godina daleko

Jedan prosti tizer od par sekundi za The Elder Scrolls na E3 2018 je bio sasvim dovoljan publici kako bi pomislili da će se ovaj naslov uskoro pojaviti i da će Skyrim konačno ostaviti na miru.

Nažalost, to će morati da sačeka još nekoliko godina. Koliko tačno, nije poznato, ali Pit Hajns, glavni čovek za marketnig u kompaniji Bethesda, putem Twittera poručuje da su vesti vezane za TES VI i dalje nekoliko leta daleko i da je najbolje naoružati se strpljenjem.

Ova izjava je obrazložena fokusom na Starfield, sci-fi naslov smešten u Fallou univerzumu, koji će se pojaviti pre TES6. Tek kada Starfield ugleda svetlost dana možemo očekivati puni razvoj šestog dela u The Elder Scrolls serijalu i neke nove detalje.

Trejler iz 2018. godine je bio samo podsetnik fanovima da Bethesda nije zaboravila na ovaj serijal, iako se radi o izuzetno ranoj fazi produkcije.

Što se tiče igre Starfield, pre par nedelja je procurelo nekoliko sekundi gejmpleja koje prikazuju unutrašnjost letelice i let brzinom svetlosti. Ipak, detalja je i dalje malo, ali očekujemo da se to promeni ove godine.

Bethesda neće održati sopstveni digitalni šou na kojem će otkriti na čemu radi, ali se nadamo da će barem biti deo drugih izdavača sa vestima o budućim projektima.

Comments
To Top