Meridian
Vesti

Ograničena serija Xbox One X konzole sa Cyberpunk 2077 motivima košta 2000 dolara

Microsoft i CD Projekt su dugogodišnji partneri, i još jednom su obnovili veze u aprilu sa predstavljanjem specijalnog izdanja Xbox One X konzole inspirisanog igrom Cyberpunk 2077.

Ovo specijalno izdanje nosi poseban dizajn sa varijacijama boja, industrijskim oznakama koje su laserski ugravirane, kao i fluoroscentnom premazu zbog kojeg ova konzola svetli u mraku, dok je za jači efekat ugrađeno i suptilno LED osvetljenje.

Ispod šasije se nalazi standardni hardver za Xbox One X konzolu sa hardom od 1TB, dok kupci dobijaju posebni Xbox kontroler, dok se kopija igre podrazumeva. Ovaj kolekcionarski paket deluje dosta primamljivo, ali je nedavno objavljena cena nešto što će većini ugasiti želju za kupovinom.

Na zvaničnom Microsoft sajtu je osvanula stranica posvećena specijalnoj Xbox One X konzoli sa Cyberpunk 2077 motivima, gde je navedeno da je potrebno iskeširati čak 2000 dolara kako bi postali vlasnici ovog paketa. Objavljena stranica izgleda kao nedovršena, tako da će se nešto verovatno promeniti(nadamo se cena), a videćemo i više detalja.

Ova četvorocifrena cena je iznenađujuće visoka, pogotovu što se radi o generaciji konzole na izmaku, a trenutno nema napomene da postoji još neki bonus sem obezbeđenog prvo DLC-a za Cyberpunk 2077. Vrlo je verovatno da se radi o nekoj grešci u opisu igre, ili je broj ovih uređaja izuzetno ograničen.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

To Top