PC

Otkrivene prve fotografije za Mafia 2 remaster izdanje

Fanovi Mafia serijala konačno mogu da odahnu, pošto je 2K Games nedavno najavio Mafia: Trilogy, specijalnu kolekciju sa kojom dolaze sva tri naslova.

U pitanju nije običan paket, već vremešna Mafia 1 dobija rimejk u endžinu koji pokreće Mafia 3, sa procurelim fotografijama koje prikazuju prelepi izgled sveta igre.

Izdavač je ostao dosta misteriozan po pitanju ovih igara, pošto je za 19. maj zakazao konkretnije predstavljanje, ali su informacije i pored toga procurele u javnost i tako otkrile datum izlaska za Mafia 1, kao i šta je novo za Mafia 2.

Mafia 2 će takođe izaći kao Definitive edicija, ali ona neće biti značajno osvežena kao prvi deo, već se radi o prostom remasteru, što se i vidi na osnovu fotografija ispod. Primetno je, i pomalo ironično, da će Mafia 1 grafički izgledati bolje od drugog dela, ali je u svakom slučaju dobro videti da se kultni naslovi vraćaju sa osveženjima.

Sudeći po glasinama, Mafia 2 Definitive Edition će se pojaviti prva već 19. maja, dok će Mafia 1 Remake izaći krajem avgusta. Za treći deo nema informacija, ali će sve tri igre moći da se kupe kao Mafia: Trilogy paket.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top