PC

Predstavljena nova trkačina studija Codemasters – DiRT 5!

Kao što se i očekivalo, nakon tizer fotografije, studio Codemasters je tokom Majkrosoftovog Inside Xbox brifinga trejlerom predstavio najnoviji naslov u proslavljenoj DiRT franšizi.

Radi se o Dirt 5 trkačini koja je sada potvrđena za Xbox Series X konzolu, sa sve trejlerom koji prikazuje next-gen vizuale i predivna okruženja sa blatnjavim vozilima.

DiRT 5 će igrače voditi na trkališta širom sveta, Norvešku, Kinu, Njujork, favele u Brazilu i brojne druge lokacije sa velikom raznovrsnošću i jedinstvenim iskustvima.

Vozili će takođe biti brojna, od klasičnih automobila, buggy vozila, džipova, kao i besnih mašina kreiranih za off-road vožnju sa 900 konja snage. U intervjuu sa jednim od producenata je otkriveno da će DiRT 5 imati i specijalnu kampanju u kojoj će se pojaviti neka poznata lica.

DiRT 5 će se takođe pojaviti i za Xbox One, sa Smart Delivery funkcijom koja omogućava direktni transfer na next-gen konzolu. Igra će se na Xbox Series X pokretati u 4K 60FPS, što je impresivni detalj i to sa sve učitavanjem u roku od par sekundi.

Bacite pogled na trejler

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top