Meridian
Vesti

Samurai Shodown kolekcija će biti besplatna putem Epic Games Store na izlasku

Epic Games Store je među igračkom populacijom postala popularna platforma zahvaljujući redovnom darivanju igara svakog četvrtka nedeljama unazad.

Epic Games ima plan da dodatno privuče korisnike besplatnim stvarima, i to tako što tek objavljene igre deli besplatno igračima. Takav potez smo videli 1. aprila sa igrom Totally Reliable Delivery Service, a sada i sa Samurai Shodown kolekcijom igara koja stiže 11. juna.

Kolekcija se sastoji iz 6 Samurai Shodown igara, koje su objavljene u periodu od 1993. do 2004. godine, kao i misteriozne sedme koja je bila otkazana.  Svaki naslov će imati onlajn multiplejer modove, i to sa rangiranjem igrača, ako želite da se pokažete među zajednicom.

Samurai Shodown NeoGeo kolekcija će biti besplatna putem Epic Games platforme od 11. do 18. juna, nakon čega će se pojaviti na Steamu, ali sa cenom od 40$, tako da je ovo odličan poziv da pametno iskoristite promociju.

Ako želite nešto novo u Samurai Shodown brendu, potrebno je strpiti se još malo, pošto će putem EGS ekskluzivno izaći nova igra.
Do tada bacite pogled na ostale igre koje će biti besplatne narednih nedelja.

Comments
To Top