PC

Star Wars: Battlefront 2 je druga besplatna igra za PS Plus pretplatnike

Nekoliko dana nakon otkrivanja Call of Duty: WWII kao prve igre u besplatnom paketu namenjenom Playstation Plus pretplatnicima, otkriven je i drugi naslov.

Očekivalo se da će druga besplatna igra zapravo biti Insomniacov Spider-Man, ali je ipak u pitanju Star Wars: Battlefront 2. Ovaj naslov dolazi sa svim besplatnim sadržajem koji je dobijao u prethodnih dve i po godine, i pred igrače stavlja solidno iskustvo u Star Wars univerzumu.

Battlefront 2 je imao užasan start, sa pay-to-win mikrotransakcijama, ali je to nakon žalbi igrača ispravljeno, i sada je igra koju definitivno vredi zaigrati. DICE je prestao sa aktivnom podrškom kako bi se fokusirao na naredne projekte, ali sadržaj u Battlefront 2 će vam oduzeti dovoljno vremena dok čekate nešto novo.

Star Wars: Battlefront 2 u ponudu dolazi od 2. juna, CoD: WWII je već dostupan, a još uvek imate šanse da preuzmete majsku ponudu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top