Meridian
PC

Starfield još uvek nije završen, naglašava Pit Hajns

Nakon predstavljanja na E3 sajmu 2018. godine, Bethesda nije pružila nikakve nove detalje vezane za svemirsku igru Starfield, smeštenu u Fallout univerzumu. Zvaničnih detalja još uvek nema, osim procurelih nekoliko sekundi gejmpleja.

Tračak nade da će ova igra uskoro izaći pojavio se nedavno na zvaničnom sajtu izdavača, gde je otkriven USK rejting za Starfield. USK rejting je velika vest, pošto se on dodeljuje samo igrama koje su završene u produkcijskom smislu i spremne za izlazak.

Fanovi na Twitteru su odmah pomislili da nam se spremaju velike vesti za Starfield u narednim danima, ali je čelnik kompanije Bethesda ubrzo srušio snove. On je izjavio kako nije ništa zvanično, već u pitanju bag na sajtu koji će biti ispravljen.

Hajns nažalost ovom prilikom nije pružio više detalja, tako da se vraćamo čekanju. U određenim slučajevima igre dobijaju USK rejting za trejlere, tako da ipak postoji šansa da je Bethesda pripremila barem neke vesti za ovu godinu, pogotovu pošto je ovaj rejting prisutan na više sajtova izdavača.

Vezano za izlazak Starfield, trenutno je jedino poznato da će se pojaviti pre The Elder Scrolls VI, za koji su vesti godinama daleko. Bethesda ove godine neće održati digitalni događaj kao zamenu za otkazani E3, već će objave o svojim igrama izdati pojedinačno tokom leta.

Comments
To Top