PC

Zatvorena beta za Microsoft Flight Simulator počinje u julu

Razvoj na Microsoft Flight Simulatoru napreduje odlično, što se može videti po redovnim obaveštenjima vezano za napredak. Tim iza ove simulacije letenja je objavio najnoviji članak u kojem se govori o ostvarenom napretku u prošlom mesecu, kao i o stvarima koje očekuju igrače u budućem periodu.

Dva talasa alfa testiranja su završena i developeri su zadovoljni odrađenim, a od danas, 20. juna je započeto Alpha 3 testiranje. Što se tiče narednih meseci, 4. i 5. talas testiranja će biti održan tokom juna meseca, a zatvoreno beta testiranje će krenuti sredinom jula.

Microsoft Flight Simulator GIF

Vazdušna lađa

Dosta novog sadržaja je dodato i trenutno se testira njegova stabilnost sa manjim brojem igrača, a zatvorena beta će verovatno omogućiti pristup većem broju igrača.

Pre nego što se prijavite za učešće u zatvorenoj beti, proverite da li vaš računar ispunjava sistemske zahteve, pogotovu one preporučene, ali oni u svakom slučaju opravdavaju fotorealizam koji je bilo moguće videti u ranijim objavama.

Datum izlaska još uvek nije objavljen, ali pošto se sa beta testiranjem počinje u tokom jula, finalnu verziju u prodaji možemo očekivati do kraja godine, kao što je Majkrosoft i planirao.

Za kraj, pogledajte par novih fotografija iz igre

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top