PC

Valorant je tokom zatvorene bete imao oko 3 miliona igrača dnevno

Valorant se polako približava izlasku iz zatvorene beta faze, i tako će postati dostupan široj publici pošto se uklanja opcija za pristup jedino putem ključa dobijenog gledanjem strimova na Twitchu.

Ova kompetitivna pucačina kompanije Riot Games je i tokom ograničenog pristupa imala veliki broj igrača, na kojem bi pozavidele brojne trenutno aktivne multuplejer igre. Riot je nedavno otkrio da je Valorant tokom trajanja zatvorene bete Valorant dnevno imao oko 3 miliona igrača, ali nije otkrivena maksimalna brojka istovremeno aktivnih igrača.

Ideja da se pristup zatvorenoj beti deli gledanjem Valorant strimova je donelo doprinosa Twitch platformi pošto je u prethodnom periodu ukupno odgledano čak 470 miliona sati Valorant strimova.

Na ovaj način, herojska pucačina ima dobar vetar u leđa za 2. juni, kada izađe pred PC publikom i donese novu mapu, mod igranja i nedavno predstavljeni agent.

Valorant je jedna od TOP igara ovog meseca, a ako vas interesuju ostale sa liste, pratite ovaj link.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top