PC

Otkriven gejmplej iz otkazane Avengers igre

Najnovije avanture Marvelovih super-heroja fanove očekuju ove godine u vidu igre Marvel’s Avengers, na kojoj rade udružene snage kompanija Square Enix i Crystal Dynamics. Ipak, malo je poznato da je pre nekoliko godina u razvoju bila druga igra o Osvetnicima iz sasvim drugog studija.

Kompanija THQ(preteča THQ Nordic) je pre nego što je bankrotirala radila na kooperativnoj Avengers igri sa perspektivom prvog lica, koja se trebala objaviti istovremeno sa prvim Avengers filmom 2012. godine.

Rad na igri je napredovao solidno, ali su finansijske poteškoće primorale da se rad na Avengers projektu u potpunosti obustavi i igra zvanično nije ugledala svetlost dana. Sav uložen trud nije nestao, već je ostao zabeležen na hard disku koji je dospeo u ruke zajednice Obscure Gamers, zadužene za očuvanje video igara.

Iz te verzije je sada prikazano 10 minuta gejmpleja, gde je moguće videti sam dizajn i odvijanje igranja iz prvog lica. U videu su prisutni Iron Man, Hulk, Kapetan Amerika i Thor sa svojim prepoznatljivim osobinama. U videu je primetno da se radi o ranijoj fazi razvoja, pošto su okruženja samo “ljuštura”, zajedno sa modelima neprijatelja i drugih elemenata kojima je trebalo posvetiti pažnju.

Teško je zamisliti šta bi se desilo da je ova igra ugledala svetlost dana i kako bi to dalje uticalo na ostale projekte sa superherojima. Sada ostaje samo da odgledate čak 10 minuta gejmpleja koje je zajednica Obscure Gamers pružila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top