PC

Coronavirus Quarantine Simulator dolazi kao virtuelni priručnik za život tokom pandemije

Bilo je samo pitanje vremena kada će krenuti dolazak igara inspirisanih pandemijom korona virusa i svim drugim stvarima koje su došle sa njom. Izuzetak su igre koje su već postojale, kao što je Plague Inc.

Sada je nezavisni studio Fancy + Punk za 16. jun najavio Coronavirus Quarantine Simulator u kojem možete proživeti praktično sve elemente iz stvarnog života koji su bili na snazi ili i dalje traju.

U ovoj igri ćete morati pravilno prati ruke, odlaziti u kupovinu potrebnih namirnica bez kršenja socijalne distance, a moraćete pronaći i dobar način da se zabavite tokom boravka u kući sa ograničenim elementima zabave.

Naravno, ova igra donosi komični obrt na probleme sa kojima se susreće čitava planeta i radi se o kratkom iskustvu sa prostom grafikom. Coronavirus Quarantine Simulator će se pojaviti 16. juna na platformi Steam, ali cena trenutno nije poznata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top