PC

Mapa Los Santosa iz GTA 5 rekreirana u vidu drvoreza

GTA 5 i gotovo 7 godina nakon izlaska beleži ogromnu popularnost, pre svega zahvaljujući Online dodatku koji aktivno dobija novi sadržaj. GTA 5 je novi vetar u leđa dobio sa nedavnim besplatnim deljenjem putem Epic Games Store, što je uz korona karantin inspirisalo jednog fana na izradu impresivne kopije mape.

Mapa u Grand Theft Auto 5 je prilično ogromna i sastoji se od dosta gradova, mesta, znamenitosti i raznolikih puteva koji su od strane redditora “Originalartwork” preneti na drvo. Tehnikom drvoreza su sve veće lokacije prenete iz virtuelnog sveta, sa imenima i ikonicama, kako bi fanovi osvežili pamćenje i prisetili se uživanja u igranju.

Ovo impresivno delo je proizvod kreatora koji ima dugu istoriju duboreza, i on GTA 5 mapu ima u prodaji, tako da se može kupiti za 130 dolara, ako nekoga zanima da mapu viđa i izvan igre.

Stvarno smo impresionirani ovom kreacijom, i pratićemo rad ovog majstora, pošto je najavio da nastavlja sa prenošenjem mapa iz igara kao što je Red Dead Redemption 2.

Kako se vama dopada?

GTA Wood Map – My Quarantine Project from gaming

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top