PC

PC Gaming Show i Future Games Show odloženi za narednu nedelju

Prva nedelja juna je trebala biti u potpunosti posvećena velikim najavama novih igara na digitalnim konvencijama, sa centralnim događajem vezanim za Playstation 5 konzolu.

Međutim, zbog neopravdanog ubistva Afroamerikanca od strane policajaca u SAD, i potom izbijanja masovnih protesta koji su prerasli u nerede, to se neće odigrati. Sada neće biti događaja planiranog za period do kraja nedelje, pošto su i PC Gaming Show i Future Games Show odloženi za narednu nedelju.

Sony je već pre nekoliko dana naglasio da je potrebno čuti bitnije stvari ovih dana od novih detalja za Playstation 5 konzolu, a istim koracima je išao i IGN sa svojim letnjim događajem.

Organizatori PC Gaming i Future Games događaja su istupili sa odlaganjem održavanja za narednu nedelju, odnosno 13. jun. Odlaganja dolaze čisto zbog protesta i nereda sa ciljem da se pročuju bitnije stvari od onih iz sveta igara, što znači da se vezano za ove prezentacije neće ništa menjati, sem datuma održavanja.

Na ovim događajima će biti predstavljene nove igre, i detalji za one već najavljene, u vidu trejlera i novih informacija koje sa nestrpljenjem očekujemo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top