PC

Predstavljen Project CARS 3, stiže ovog leta

Pred nama je veoma zanimljivo leto, prepuno najava novih igara i konzola, ali i izlaska samih igara. Jedna od igara koja će upotpuniti letnju ponudu je trkačina Project Cars 3, studija Slighty Mad.

Najnovije izdanje u popularnom serijalu simulacija trkanja donosi velike promene u odnosu na prethodna izdanja i novine. U trejleru predstavljanja prikazan je fokus na kastomizaciju vozila, kako kozmetičku tako i nadogradnje osobina. Tokom igranja će se osvajati delovi za nadogradnju vozila i na taj način će se otključavati viši rangovi takmičenja.

Project Cars 3 sa sobom nosi singlplejer nadmetanje protiv AI vođenih protivnika, a za više izazova je dodat neizostavni multiplejer. Multiplejer se sastoji od standardnih modova, kao i novog Rivals moda u kojem se ne takmičite direktno sa drugim igračima, već sakupljate Rival poene i tako postižete bolji plasman na tabeli.

Project CARS 3 u trejleru izgleda bogato grafičkim detaljima, i verovatno će nuditi dosta staza za trkanje, od onih u fazonu Formule 1 do gradskog asfalta metropolisa širom planete.

Slightly Mad Studio tek treba objaviti datum izlaska, pošto je za sada poznato samo da Project Cars 3 izlazi na leto za PC, PS4 i Xbox One uređaje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top