Vesti

SEGA na 60 godina predstavila mini konzolu Game Gear Micro

Kompanija SEGA proslavlja čitavih 60 godina postojanja, kao i 30 godina od izdavanja jedine prenosive konzole, i u tu čast je predstavljena mini konzola, što se nekim delom i očekivalo.

Uređaj nosi naziv Game Gear Micro, sa stvarno minijaturnim dimenzijama i predstavljene su 4 različite verzije. Svaka verzija konzole je ista, samo se razlikuje po bojama i igrama koje nudi u odnosu na boju. Svaka boja(žuta, crvena, crna i plava) nosi 4 različite igre, ukupno 16 ako želite da kupite svaki primerak.

Tu se nalaze naslovi kao što su Sonic and Tails, Outrun, Nazo Puyo, Sylvan Tail i drugi slični. Njih ćete moći igrati na ekranu od samo jednog inča, što je jako malo za današnje standarde, ali će postojati staklo za uvećanje. Napajanje od 2 AAA baterije će doneti oko 3 sata igranja sa cenom od oko 50 dolara.

Game Gear Micro je trenutno dostupan samo na teritoriji Japana, gde će se pojaviti 6. oktobra, dok trenutno nema detalja o prelasku na zapadno tržište.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top