PC

Dolazak nove sezone u Fortnite: Battle Royale ponovo odložen

Najnovija sezona za Fortnite: Battle Royale se trebala pojaviti još krajem aprila, ali je svojevremeno odložena zbog korona virusa i otežanog rada na novom sadržaju.

Tako je treća sezona drugog poglavlja umesto kraja aprila kao datum izlaska dobila mesec jun. To nije jedino odlaganje, pošto se sezona trebala pojaviti oko 4. juna, pa je tu ponovo odložena za nedelju dana i sada zbog nereda na tlu Sjedinjenih Država dolazi do novog odlaganja sezone, ovoga puta za 17. jun.

Epic Games je u zvaničnoj objavi naveo da će uz početak treće sezone drugog poglavlja, biti odložen i događaj koji se treba odigrati u igri, nazvan The Device. On će se odigrati 15. juna.

Nadamo se da ovoliko odlaganja neće negativno uticati na igrače i njihovo interesovanje o igri. Za sada postoji jako malo detalja o tome šta bi treća sezona mogla dovesti, a glasine kruže da igrače vodi na more.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top