PC

Overcooked je besplatan na Epic Games Store

Najnovija besplatna igra na Epic Games Store donosi kooperativno nadmetanje u kuvanju za do 4 igrača. Sa jedne strane vi, sa druge mušterije kojima što pre treba udovoljiti.

Overcooked funkcioniše tako što morate raditi kao tim tokom pripreme jela, procesa koji je komplikovaniji nego što se čini. U ponudi je nekoliko različitih nivoa, svaki sa izmenjenim kuhinjskim elementima koji zahtevaju zaobilaženje i slične manevre.

Ovo je odlična igra za zabavu u društvu i daje dosta dubine sa napretkom, dok će igrače nasmejati veseli stil grafike i animacija.

Kao što to biva sa besplatnim igrama na Epic Games Store, i Overcooked će biti besplatan do narednog četvrtka, 11. juna, u 17h. Proces je isti, treba proći kroz besplatnu kupovinu i zatim igra zauvek ostaje u vašem vlasništvu. Samo pratite ovaj link.

Malo smo iznenađeni ovonedeljnom ponudom, pošto smo očekivali ARK: Survival Evolved, koji je procureo pre nekoliko nedelja kao naredna besplatna igra na EGS. Naravno, i Overcooked je solidna ponuda ove platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top