PC

PUBG je ovog vikenda besplatan za igranje na Steamu

PUBG je tokom tri godine od pojavljivanja prešao dobar put od najpopularnije multiplejer igre na svetu, do praktično zaboravljenog Battle Royale naslova.

2017. godine, Battle Royale žanr je bio na zamahu i veliki broj igrača se utrkivao da uskoči u PUBG kako bi bio deo rastućeg trenda borbe do poslednjeg na nogama. PUBG korporacija je praktično saplela samu sebe u procesu rasta kroz ignorisanje zahteva igrača i mlake borbe protiv varalica, zbog čega su brojni drugi naslovi ostavili PUBG u senci.

Naravno, PUBG i dalje ima određenu bazu igrača koja aktivno igra, ali developer želi da igru pruži novog publici, zbog čega je rešeno da se organizuje besplatni vikend igranja za igrače na Steam platformi. Promocija će trajati sve do 8. juna, i tokom tog perioda je omogućen potpuni pristup svom sadržaju.

Uz besplatni vikend igranja, PUBG je putem Steama dostupan za kupovinu uz 50% popusta, odnosno po ceni od 15$, za one koji žele da nastave sa igranjem i nakon vikenda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top