PC

Procurele fotografije i gejmplej iz Dead Island 2

Dead Island 2 je predstavljen još 2014. godine sa odličnim trejlerom, i planom da se pojavi 2015. godine. Pet godina kasnije, o Dead Island 2 se praktično malo toga čulo, osim o problemima u razvoju sa promenom studija zaduženih za razvoj.

Sada nažalost nismo dobili nikakve nove detalje vezane za ovaj naslov, već se na internetu pojavio čitav igrivi build igre, čime je dobijen niz novih fotografija i gejmpleja iz igre.

Gejmplej prikazuje nekoliko različitih lokacija u Los Anđelesu i borbu protiv zombija uz dinamični set vatrenog i hladnog oružja, u skladu sa Dead Island brendom. Moguće je videti opšte funkcionisanje gejmpleja, ali i probleme sa optimizacijom što je sasvim logično pošto nije u pitanju završena verzija.

Ovo je verzija igre iz 2015. godine, tako da je vrlo verovatno da Dead Island 2 izgleda potpuno drugačije nego što je tada bilo zamišljeno, kada je na igri radio Yager Development. Ideja igre je verovatno ostala ista, ali je pitanje koliko je duh originala verno prenet tokom rada studija Dambuster koji je preuzeo zadatak 2019. godine.

Izdavač Deep Silver/Koch Media je već nekoliko puta do sada ubeđivao da se od razvoja Dead Island 2 nije odustalo i da će izaći kad bude spreman. Eventualni izlazak je trenutno i dalje predmet maštanja fanova, ali se nadamo da će uskoro biti novih detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top