Vesti

EA Sports će prazne tribine Premier Lige zameniti virtuelnim žamorom iz FIFA igara

Sa popuštanjem mera sprečavanja širenja korona virusa u čitavom svetu, određeni aspekti života se polako vraćaju u normalu, doduše sa određenim stvarima koje neće biti iste kao pre.

Bez obzira na dešavanja kod nas, Premijer Liga se od 17. juna nastavlja bez dozvole prisustva publike na stadionima, kako bi se ispoštovala pravila socijalne distance i sprečio produžetak trajanja pandemije.

Samim tim, navijanje publike na koje smo navikli mi koji fudbalsko nadmetanje pratimo putem TV ekrana, neće biti prisutno, barem ne u obliku na koji smo navikli. Sky Sports i EA Sports su se udružili kako bi virtuelnu publiku izveli na tribine pravih stadiona Premijer lige, i tako umanjili taj nedostatak.

EA Sports će pozajmiti žamor svoje virtuelne publike koju je kreirao specijalno za FIFA naslove, s tim što će način navijanja biti prilagođen sa stilom specifičnim za određeni fudbalski klub. Na ovaj način će atmosfera tokom igranja biti donekle upotpunjena i nećemo biti primorani da slušamo stenjanje igrača tokom trčanja za loptom ili dranje trenera.

Sky Sports, kao ovlašćeni prenosilac Premier League mečeva, će pred svoje gledaoce staviti opciju da mečeve prate sa virtuelnim navijanjem uključenim ili pak isključenim. Cilj ove inovacije je da se gledanje mečeva po atmosferi što više približi onima od pre korone, a videćemo da li će to i uspeti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top