PC

Nova Star Wars igra će biti predstavljena 9. juna

Sa završetkom podrške sadržajem za Star Wars: Battlefront 2, red je došao na predstavljanje potpuno novog projekta inspirisanog kultnom filmskom franšizom.

Vesti o najavi najnovije igre, navodno nazvane Project Maverick, je bilo dosta prethodnih nedelja, sa 2. junom kao datumom predstavljanja, što se nije ostvarilo zbog nereda u SAD. Ovom prilikom je odložen veliki broj planiranih događaja, kao i sam EA Play za nedelju dana, tako da nije ni čudo što je i predstavljanje nove igre pomereno za 9. jun.

Ova objava dolazi od strane leakera BespinBulletin, koji je dosta kredibilan kada su u pitanju informacije vezane za Star Wars franšizu. Ovaj izvor navodi da je trenutni datum predstavljanja Project Maverick utorak, 9. jun, ali da još uvek postoji šansa da se zbog spoljnih faktora to pomeri.

Trenutno nije poznato da li će sutra biti prikazan samo tizer za igru koji će biti uvod u veći događaj, ili punokrvni trejler sa svim bitnim detaljima. O ovoj igri se govori već od ranije, sa navodima da na njoj radi EA Motive i da je fokus na borbi letelicama, što može biti zanimljivo.

Pored glasina, Electronic Arts je u finansijskom izveštaju početkom godine potvrdio da u pripremi ima još jedan Star Wars naslov koji se treba pojaviti 2021. godine, i verovatno se misli na Project Maverick. Naziv igre je pre par meseci procureo na Playstation prodavnici, što je dodatna potvrda njegovog postojanja.

Sada samo čekamo na predstavljanje.

View this post on Instagram

‘Project Maverick’ will be revealed on June 9th!

A post shared by Bespin Bulletin (@bespinbulletin) on

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top