PlayStation 5

Odloženi PS5 događaj je sada zakazan za 11. jun

Povodom nereda na ulicama Sjedinjenih Američkih Država svi organizatori događaja planiranih za prošlu nedelju povukli su se i odložili svoje planove kako bi se “pročule važnije poruke”.

Među prvima sa otkazanom prezentacijom našao se Soni, koji je na neodloženo odustao od predstavljanja novih detalja za Playstation 5 konzolu. Sada je sa novim datumom otkriveno da ipak nije potrebno čekati preterano duže.

Novi datum se prvo pojavio u oglasu na Twitchu, a onda je Soni putem zvaničnih Twitter kanala otkrio da se o budućnosti Playstation brenda saznaje 11. juna u 22 časova po našem vremenu, tačno nedelju dana kasnije nego što je originalno planirano.

Na ovom događaju će mahom biti predstavljene Playstation 5 igre, veliki broj njih je otkriven u najnovijem izdanju Playstation magazina, dok se očekuje i prikaz PS5 ekskluziva sa next-gen grafikom. Za sada nema navoda šta će se sve predstaviti na ovom događaju, ali kao sa svakom novom generacijom, vredi ispratiti.

Dok čekate na četvrtak uveče, bacite pogled na našu malu listu želja, odnosno igara koje bismo voleli da vidimo za Playstation 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top