PC

2 od 3 moda uklonjena iz Amazonove pucačine Crucible

Kompanija Amazon je putem svoje gejming divizije izdala prvi AAA naslov, Crucible, koji za cilj ima da otme deo multiplejer kolača sa tržišta besplatnih pucačina. Sam naslov je tokom razvoja delovao dosta ambiciozno, pogotovu zbog činjenice da iza nje stoji korporacija kao što je Amazon i u koju su uložene stotine miliona dolara razvoja.

Međutim, Crucible je po izlasku nešto potpuno drugačije. Problematika sa serverima po izlasku, slaba promocija(a Amazon je vlasnik Twitcha!?) i generalno loš gejmplej doveli su do toga da Crucible igra jako mali broj igrača.

Developeri su sa najnovijim apdejtom objavili niz promena koje će implementirati kako bi Crucible u budućnosti postao igra koja je originalno zamišljena. Prvo na spisku je odlaganje početka prve sezone, čime igra do daljnjeg ostaje u pre-sezoni, a potom ide uklanjanje 2 moda igranja kako bi se tim fokusirao na samo jedan mod.

Mod koji je ostao je Heart of the Hives, dok su Harvester Command i Alpha Hunters uklonjeni, ali ne zauvek. Heart of the Hives je PvPvE mod igranja u kojem se pored nadmetanja sa ljudksi kontrolisanim igračima, treba paziti i na botove u igri, cilj je sakupljanje raznih predmeta.

Plan je da se Crucible “dovede u red” kroz dve faze. U prvoj fazi je fokus na dodavanje/obradu sistema koji poboljšavaju funkcionalnost igre, poput glasovne komunikacije, mini mape i ping sistema, odnosno elemenata koji su trebali tu biti u gotovom obliku od samog početka. Druga faza se odnosi na takozvano poliranje igre, gde biti usmerena pažnja ka modu, svetu u igri i nizu preko potrebnih poboljšanja, uz dodavanje custom igara, i eventualni povratak uklonjenih modova.

Dug je put pred igrom Crucible, iako je izašla prošlog meseca, tako da sada ostaje samo sačekati bolje dane ako ste planirali da igrate ovu novu multiplejer pucačinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top