PC

Far Cry 6 će navodno biti predstavljen narednog meseca na Ubisoft Forward događaju

Francuska kompanija Ubisoft važi za jednu sa najraznovrsnijom ponudom franšiza na polju video igara, ali je opet nekako dosta predvidiva kada se radi o narednim projektima, pošto su Assassin’s Creed i Far Cry naslov neizostavni.

Ovogodišnji Assassin’s Creed, nazvan Valhalla, je već najavljen za izlazak sa next-gen konzolama, a izgleda da će novi Far Cry naslov biti predstavljen narednog meseca na digitalnoj Ubisoft Forward prezentaciji.

Prema saznanjima sa portala Gamereactor, Ubisoft će tokom specijalnog događaja posvećenom igrama, zakazanom za 12. jul, predstaviti Far Cry 6. Portal navodi da se može desiti i da je reč o spin-off naslovu, ali to nije u potpunosti sigurno. Kao dodatak, nova Far Cry igra se neće odigravati na teritoriji Severne Amerike, već se seli na nešto egzotičniji teren.

Far Cry 6 bi mogao biti misteriozna peta igra koju planira da objavi do marta 2021. godine, pošto se na nemačkom portalu takođe spominje početak naredne godine kao datum izlaska. Ubisoft Forward je još mesec dana udaljen, ali već znamo da ćemo na njemu videti nove detalje za AC: Valhalla, Watch Dogs Legion, Gods and Monsters i R6 Quarantine, i sada Far Cry 6.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top