Vesti

Kao the Kangaroo: Round 2 besplatan na Steamu u čast najave novog izdanja u serijalu

Nekako nismo navikli na besplatne igre još na samom početku nedelje, ali je u ovom slučaju povod sasvim opravdan.

Studio Tate Multimedia je na Steamu omogućio besplatno preuzimanje igre Kao the Kangaroo: Round 2, u čast najave najnovijeg izdanja u serijalu o ovom razigranom kenguru.

Procedura za preuzimanje na Steamu je prilično prosta, prođete kroz proces kupovine čime ovaj naslov postaje deo vaše Steam biblioteke i nakon toga zauvek ostaje u vašem vlasništvu.  Kao the Kangaroo: Round 2 dosta podsećan na platformere studija Naughty Dog iz PS1 ere i to u pozitivnom smislu, sa raznovrsnim mehanikama igranja.

Što se tiče najnovije igre, sem potvrde da je u razvoju drugih detalja nema, već developeri upućuju fanove da se prijave na newsletter, kako bi uskoro dobili  konkretne detalje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top