PlayStation 4

Naredna igra studija Naughty Dog bi mogla biti The Last of Us 3 ili potpuno nova franšiza

Mukotrpni dugogodišnji razvoj The Last of Us Part 2 se konačno privodi kraju, i igra predvodi ponudu naslova za tekući mesec sa datumom izlaska zakazanim za 19. jun.

Ovo znači da Naughty Dog pred Playstation publiku donosi još jedan naslov, a ujedno se polako priprema za početak rada na nekom narednom projektu. Koji će taj projekat biti još uvek nije poznato, a jedan od kreativaca studija, Nil Drukmen, razmatra dve opcije.

On je u intervjuu za GQ naveo da naredni projekat može biti treći nastavak u postapokaliptičnom serijalu, The Last of Us 3, ili neka potpuno nova franšiza. Drukmen nije naveo da li više naginje na jednu ili na drugu stranu, tako da će proći još dosta vremena dok ne saznamo o finalnoj odluci.

Ovo ujedno znači da novi Uncharted nećemo videti u skorije vreme, što je pomalo šteta, ali bismo voleli videti Naughty Dog na nekom novom terenu.
Nakon izlaska The Last of Us 2, priču o svetu razorenom od strane gljive Cordyceps nastavlja(ili upotpunjuje) TLOU serija, koja polako napreduje sa produkcijske strane, pošto je otkriveno da će kreator HBO ostvarenja, Kreg Mazin, biti deo režiserskog tima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top