Vesti

Need for Speed Heat postaje prva igra kompanije EA koja nudi krosplej

Krosplej igranje između plaformi PC, PS4 i Xbox One polako postaje prirodna pojava sa novim igrama, ali je situacija i dalje daleko od idealno.

Izdavač kao što je Electronic Arts na ovom planu radi dosta sporo, pošto je tek sada najavio da će funkciju međuplatformskog igranja dovesti u jedan naslov.

Igra ove kompanije koja će prva imati crossplay je Need of Speed Heat. Ovaj naslov uskoro dobija poslednji apdejt sadržaja, sa kojim upravo stiže ova funkcija uz par ispravki. Igrači na platformama za koje je NfS: Heat dostupan će sačekati opcija da odaberu trkanje protiv igrača na drugim uređajima ili mogu odabrati nametanje na istoj platformi.

Electronic Arts ima dosta igara kojima bi pogodovalo postojanje krospleja, kao što su sezonski sportski naslovi, Apex Legends, Battlefield V i druga višeigračka izdanja. Ovo je verovatno samo proba da bi se videla popularnost i uticaj na iskustvo igrača, pa tako ne bi čudilo da  ova funkcija od prvog dana postane dostupna sa nekom narednom Need for Speed igrom, koja je ovim putem potvrđeno u razvoju od strane studija Criterion.

Need for Speed Heat je nedavno i zvanično postao dostupan putem Steam platforme, kao deo povratka EA igara na Steam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top