PC

Otkrivena gomila novih detalja za Cyberpunk 2077 – prizivaćemo fantazijska stvorenja

Septembar je nekako još uvek dosta daleko(osim za školarce hehe), pogotovu kada očekujete izlazak igre Cyberpunk 2077, a nedavno odlaganje događaja vezanog za ovu igru je samo pogoršalo žeđ za futurističkim sadržajem.

Predugo čekanje je ublažio nemački portal Gamestar(prevod na Redditu), koji je u razgovoru sa članovima studija CD Projekt Red izvukao dosta zanimljivih detalja vezanih za Cyberpunk 2077.

Što se tiče same problematike rada od kuće, CDPR je to premostio na odličan način i omogućio je da svi zaposleni gotovo neometano nastave sa radom,i tako je otkriveno da oko 700 osoba radi na igri. Ovaj ogromni tim je za preko hiljadu ne-igrivih karaktera(NPC) kreirao dnevne rutine, tako da će oni u Noćnom gradu gledati svoja posla.

U intervjuu se govori da je Cyberpunk 2077 dosta izmenjen na bolje od prošlogodišnjeg prikaza gejmpleja, gde je posebna pažnja posvećena borbi sa hladnim oružjem. Tokom rešavanja kvestova, igrači će imati daleko veći broj opcija za realizaciju nego što je to bilo slučaj u The Witcher 3.

Svakako najzanimljiviji podatak izvučen iz ovog intervjua je da će se tokom sekvenci hakovanja prizivati fantazijska RPG stvorenja, element za koji se navodi da je kao mešavina Skyrima i Trona. Stvorenja će podsećati na Pokemone, i ona će se pojavljivati tokom boravka u sajberprostoru igre.

Ta stvorenja će verovatno biti deo neke mini-igre, kao što Witcher ima Gwent, i velika je verovatnoća da će se kolekcija stvorenja povećavati kroz borbu sa drugim karakterima, dok RPG element upućuje na opciju za njihovu nadogradnju.

Ovi detalji su izuzetno uzbudljivi, i jedva čekamo da vidimo šta je CDPR pripremio za 25. jun, kada će se održati Night City Wire događaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top