PlayStation 5

Soni preporučuje upotrebu slušalica tokom gledanja Playstation 5 događaja

Novi datum za Playstation 5 događaj je i zvanično poznat. Svi sa nestrpljenjem očekuju veče 11. juna, kada će se kompanija Soni po prvi put detaljnije pozabaviti budućnošću Playstation brenda, i to pre svega u vidu next-gen igara.

Brojne glasine kruže o tome šta možemo očekivati na tom događaju, i mi smo sačinili malu listu želja sa igrama koje želimo da vidimo za PS5, a Soni za sada nije izdao nijedan tizer.

Ono na šta je ova japanska kompanija usmerila gledaoce je preporuka da se događaj isprati upotrebom slušalica, pošto grafička prezentacija neće biti jedina poslastica za fanove. Upotreba slušalica tokom predstavljanja novih igara se preporučuje kako bi se iskusile pogodnosti novog Tempest endžina koji je zadužen za audio komponentu PS5 konzole.

Mark Serni, glavni arhiteta Playstation 5 sistema, je naveo da sa novom tehnologijom igrači mogu čuti pojedinačne kapljice u igri, a ne kišu kao celinu u dosadašnjim igrama, što zvuči dosta imerzivno i uzbudljivo.

Ostaje vam samo da na vreme obezbedite slušalice za predstojeći prezentaciju, a što se tiče samog dolaska konzole, Soni trenutno radi na implementiranju nove tehnologije u obliku koji će se reprodukovati na TV uređajim bez gubitka kvaliteta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top