PC

14 minuta gejmpleja za Yakuza: Like a Dragon otkriva novine za serijal

Yakuza franšiza igara je već dugi niz godina sa nama, a ove godine će osmi naslov po redu – Yakuza: Like a Dragon – izaći pred publikom na Zapadu.

Najnoviji trejler po redu sa idejom pružanja novih detalja o gejmpleju i generalno samom svetu iz igre, stigao je tokom trajanja Summer of Gaming festivala i donosi prilično zanimljiva otkrića.

Već je poznato da će Like a Dragon imati poteznu borbu, kao veliku novinu za serijal, a sada je otkriveno da će taj sistem biti upotpunjen sa mehanikom poslova, ne pravih, već imaginarnih. Yokohama kao nova velika lokacija sa sobom nosi ukupno 19 različitih poslova koji se mogu obavljati, svaki sa posebnim odevnim kodom.

Uz obavljanje poslova, Like a Dragon nudi priliku igračima da se oprobaju kao šef kompanija, sa izazovom da skoro propali biznis preokrene u isplativo poslovanje. Kontakte sa ljudima ćete graditi kroz mehaniku nazvanu drink-links, čime dobijate ne samo bolji odnos, već i više napada tokom borbi.

Sveži gejmplej video prikazuje kako izgledaju turn-based borbe, dok developeri u pozadini otkrivaju dodatne detalje. U videu je potvrđeno da će mini-igre takođe biti prisutne, i to Dragon Kart i Can Quest, gde jurcate kroz devet distrikta Jokohame kako bi sakupili što više konzervi.

Tačan datum izlaska za Yakuza: Like a Dragon nije poznat, ali je developer u videu ispod naveo da će postati dostupna za Xbox Series X od prvog dana, kao i na ostalim platformama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top