PC

Persona 4 Golden praktično potvrđena za PC – osvanula Denuvo stranica

Iako je Persona 5 i dalje aktuelna, sa raznim izdanjima koji donose novi sadržaj, sada se Persona 4 Golden pojavila na listinzima kao PC verzija.

Persona 4 Golden je dopunjena verzija originalne igre koja se pojavila za Playstation Vita uređaje 2011. godine, i izgleda da je studio Atlus sada rešio da igru dovede pred PC publiku.

Prvo je poznati leaker Sabi Wabii na svom Twitter nalogu objavio da su pronađeni fajlovi koji potvrđuju da će Persona 4 Golden izaći za PC, a nedugo zatim je osvanula i Denuvo stranica igre, što je praktično potvrda da će se ona pojaviti, pošto  je ovaj anti-piratski softver namenjen samo za PC platformu.

Atlus je za subotu, tokom PC Gaming Show događaja, najavio specijalne vesti, i izgleda da će one biti posvećene Persona igrama. Ostaje sačekati taj 13. jun, kada ćemo videti da li se put PC-a zaputila samo ova igra, ili će i Persona 5 takođe doći na ovu platformu, pošto su se i za nju pojavile glasine sličnog tipa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top