PC

Rainbow Six Siege ponovo besplatan za igranje tokom vikenda

Ako želite da vam igre prave planove po pitanju zabave za vikend, onda je tu Rainbow Six Siege da vam olakša odluku.

Ubisoft je rešio da po ko zna koji put organizuje besplatni vikend igranja za Rainbow Six Siege, tako da i sada možete sav sadržaj igre isprobati bez hvatanja za novčanik.

Period igranja za “DŽ” traje od 11. pa do 15. juna, a već od sada je omogućeno preuzimanje fajlova, pošto R6 Siege zauzima oko 100GB prostora, pogotovu sa HD paketom.

Besplatni vikend važi za PC, PS4 i Xbox One platforme. Na konzolama se može naći na prodavnicama dok je putem PC-a dostupan sa uPlay launcherom.

Ako se odlučite da konačno kupite ovu multiplejer pucačinu, to možete učiniti sa 67% nižom cenom, i uz to se sav napredak prenosi u kupljenu verziju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top