PlayStation 5

Konačno otkriven zvanični dizajn Playstation 5 konzole!

Kao šlag na tortu, za kraj junskog Playstation događaja Soni je konačno predstavio dizajn Playstation 5 konzole.

Mislilo se da će vertikalni pristup nalik kućištu imati samo Microsoft sa Xbox Series X konzolom, ali taj pristup ima i Soni sa svojom next-gen konzolom, ali sa prefinjeno oblim ivicama i kombinacijom bele i crne boje, kao što smo videli kod DualSense kontrolera.

Sam video predstavljanja dizajna, koji uzgred nismo baš očekivali na događaju prepunom igara, je protekao fantazijski, sa brojnim pulsirajućim elementima, simboličnom zvučnom podrškom koja prenosi novu tehnologiju audio endžina koji krasi PS5.

Predstavljena su dva modela koji su zapravo isti, s tim što jedan ima podršku za diskove dok drugi podržava samo digitalno izdanje. Uz dizajn konzole, predstavljene su i periferije koje će moći da se naknadno kupe za Playstation 5.

Predsednik Sonija i Playstation brenda, Džim Rajan, izjavio je za kraj da je ovo samo početak predstavljanja Playstation.

Uživajte u trejleru, i pratite naš sajt za još vesti vezanih za Playstation 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top