PC

Senua’s Saga: Hellblade 2 će koristiti Unreal 5 endžin

Unreal Engine 5 je predstavljen spektakularnim prikazom grafike putem Playstation 5 konzole, koja uz veliku brzinu SSD-a donosi fotorealistični nivo detalja.

Ovaj endžin će u masovnu upotrebu ući sredinom naredne godine, a određeni developeri već imaju pristup novoj tehnologiji Unreal 5 endžina. Pored novog projekta studija inXile Entertainment, i Senua’s Saga: Hellblade 2 koristiće Unreal 5 endžin, potvrdio je Microsoft u nedavnoj objavi na blogu.

Objava je vezana za sve trenutno poznate detalje za Xbox Series X, i to da će Hellblade 2 biti pokretan od strane Unreal 5 endžina dolazi kao iznenađenje pošto je igra najavljena još prošle godine. Nije poznato da li je video prikazan na The Game Awards bio kreiran sa Unreal 5, ili je prelazak obavljen tek kasnije.

Ovo je svakako odlična vest, pošto znači da će i Xbox Series X uživati u blagodetima fotorealistične grafike, a ne samo Playstation 5 kao što je prvobitno najavljeno. Jedan od članova segmenta zaduženog za arhitekturu Xbox konzole, izjavio je kako će developeri naći zaobilaznicu za nešto brži smeštajni kapacitet suparničke konzole, a to je izgleda već učinjeno.

Hellblade 2 će se pojaviti ove praznične sezone, istog dana kada i Xbox Series X, a više detalja o igri i gejmplej snimak očekujemo tokom jula, meseca u kojem će se održati detaljno predstavljanje Xbox ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top