PlayStation 5

Unapređena verzija GTA V 2021. godine dolazi na Playstation 5

Nedavno održani Playstation 5 događaj nije započet velikom ekskluzivnom igrom, već trejlerom za GTA V. Mnogi fanovi su se ponadali da se radi o nekoj pripremi najave za dugo očekivani GTA 6, ali je u pitanju nešto potpuno drugačije.

Rockstar i Soni su ovom prilikom najavili da će se petica pojaviti i za Playstation 5 konzolu(kao i Xbox Series X) negde tokom 2021. godine. To neće biti običan port kompatibilan sa starom generacijom, već posebna verzija sa dopunama, u vidu poboljšane grafike i tehničkih poboljšanja, radi što prijatnijeg prikaza.

Izmena u odnosu na dosadašnje izdanje je to da će GTA Online kao samostalna igra postati besplatan za igrače putem Playstation 5 konzole. Dok će i prelazak sa PS4 na next-gen biti besplatan i prošaran bonusima. To su dodaci u vidu para, najbitnije komponente onlajn sveta velike krađe, u vidu milion GTA moneta svakog meseca do izlaska za PS5, tako da ukupna suma može biti viša od 10 miliona.

Ovo je nažalost i naznaka da je GTA VI još uvek daleko, inače sada ne bismo gledali najavu osvežene verziju 7 godina stare igre. Videćemo šta će sve GTA V doneti pred PS5 igrače i da li će nivo grafike biti barem blizu NaturalVision Evolved.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top