PC

I zvanično – Persona 4 postala dostupna za PC

Još jedna popularna Playstation ekskluziva je pronašla svoje mesto na PC platformi. Kao što je i naglašavano, tokom vikenda na PC Gaming Show predstavljena je verzija igre Persona 4 Golden, koja je ujedno automatski postala dostupna za kupovinu.

Ova JRPG avantura donosi napetu priču o grupi tinejdžera koji su se upleli u niz ubistava koje moraju razotkriti. Pored priče, igra poseduje i odlične RPG elemente koji obeležavaju najbolje elemente japanskih developera, što je potvrđeno izuzetno visokim ocenama prikupljenim na PSVita.

Izdavanje Persona 4 Golden na Steam platformi je i te kako mudra odluka kompanije SEGA i developera Atlus, pošto je odmah po izlasku postala najigraniji naslov u žanru, dok trenutno ocene od strane PC igrača stoje na 96% pozitivnih.

Ovo je samo jedan od pozitivnih pokazatelja da se jedna ranija ekskluziva može dobro probiti kod PC publike, što će verovatno biti dalja motivacija za druge izdavače koji nisu direktno vezani za Sony da izdaju svoje naslove i na drugim platformama. Mi bismo pre svega želeli da Persona 5 izađe za ovu platformu, koje je još bolja nego četvorka, sa nekoliko puta nadograđivanom pričom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top