Vesti

Novi trejler za Surgeon Simulator 2 najavljuje ludnicu u operacionoj sali

Prvi Surgeon Simulator, razvojnog tima Bossa Studios, je imao dosta skromne početke, sa prostim zadatkom pred igračima – izvršiti operaciju nad pacijentom.

Nije bilo potrebe da se operacija izvrši uspešno ili zahteva da se izvede na ovaj ili onaj način, već su igrači imali potpunu slobodu u ulozi hirurga. Surgeon Simulator 2 ima valjanu nameru da to promeni  sa izlaskom, ali ne na normalnije.

Nesrećni Bob se ponovo vraća na operacioni astal i sada je potpisom dozvolio operaciju i na udovima, glavi i anatomskim elementima za koje verovatno ni ne zna. Novi trejler obećava ludilo u operacionoj sali i to u četvoro, pošto video jasno prikazuje da će novitet u drugom delu biti kooperativno igranje.

Kao i original, Surgeon Simulator 2 dozvoljava da vam bilo šta odvuče pažnju u operacionoj sali, tako da od neke proste procedure možete završiti na “remontu” uspavanog zamorčeta ili se baviti nekim potpuno drugim stvarima. Ako pak želite biti ozbiljni, onda za uspešnu operaciju sa preživelim pacijentom morate paziti na postupke, a postoje nivoi specijalno dizajnirani za co-op igranje, u kojima se saradnja valjano nagrađuje.

Uvrnuto ostaje u novom Surgeon Simulatoru, a šta je sve novo i koja vas poznata lica očekuju, pogledajte u treleru ispod, koji takođe prikazuje dosta igranja košarke sa organima i sličnih ludarija.

Surgeon Simulator 2 izlazi krajem avgusta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top