PlayStation 5

PS5 konzola i DualSense kontroler su prepuni sitnih Playstation simbola

Sony je sa Playstation 5 konzole konačno skinuo veo tajnosti i otkrio je njen izgled, koji je podelio fanove.

Radikalna promena izgleda u odnosu na prošle genereacije, pogotovu na Playstation 4 sa oštrim ivicama, kao da nagoveštava da je budućnost stigla, i PS5 se ne stidi da to prikaže.

Sa dizajnom koji podseća na ruter i dominantno belom i crnom bojom, igračima je promakao niz sitnih detalja primetnih samo izbliza. Korisnici ResetEra foruma se nisu zadovoljili prikazom čitave konzole, već su želeli da izbliza vide kako ona izgleda i to ne uzalud.

Sa uvećanim fotografijama vidljivo je da su DualSense kontroler i sama Playstation 5 konzola u potpunosti prekriveni sitnim simbolima koje vezujemo za Playstation brend. To su X,O,Δ i □. Ovi simboli su iz daljine izgledali kao nasumične gravure na ovim uređajima, koje bi recimo služile za sprečavanje klizanja kontrolera iz oznojenih ruku igrača, ali je stvarno impresivno videti da su to sve Playstation simboli.

Kako to izgleda možete videti na fotografijama ispod, i moramo priznati da se radi o malom ali značajnom detalju koji će barem malo skrenuti misli sa čekanja na najavu cene konzole, za koju mnogi strahuju da će biti veća od planirane.

Dok čekamo na nove detalje, pogledajte koje su sve igre najavljene tokom Playstation 5 događaja, kao i da li je Playstation 5 najviša konzola ikada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top