PC

Call of Duty: Warzone uskoro dobija mod igranja za 200 igrača

Call of Duty: Warzone nastavlja da raste i to ne sa svakim sezonskim apdejtom koji teži oko 40 giga, već i nedeljno. Nakon dolaska nove sezone igrače u ovom Battle Royale naslovu očekuje novi masovni mod igranja.

Ako je verovati informacijama od strane leakera koji imaju kredibilitet u Call of Duty svetu, klasični Battle Royale i Plunder modovi biće uskoro dostupni sa ograničenjem podignutim na 200 igrača. U procureloj fotografiji se navodi da će i nadolazeći Juggernaut imati omogućeno 200 igrača po partiji.

Duplo veći broj igrača u odnosu na onaj na koji smo navikli može dovesti do dosta napetijih, ali svakako češćih susreta na mapi Verdansk. Za sada nije poznato da li će igranje za 200 igrača po meču dovesti do izmena u nekim pravilima ili će sve ostati isto.

Infinity Ward je još kada se Warzone pojavio naglasio da planira modove sa većim brojem igrača i biće jako zanimljivo videti kako će to izgledati u jačem formatu nego sada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top