PC

Nova Batman igra će najverovatnije biti najavljena tokom avgusta

Na najavu najnovije Batman igre čeka još od prošle godine, kada je WB Montreal izdao prvi nagoveštaj da je nešto novo sa crnim vitezom u pripremi.

Predstavljanje igre se očekivalo proteklih meseci, pa onda na E3 sajmu koji je otkazan od korona virusa, tako da je i taj plan očigledno propao. Međutim, izgleda kao da će nova Batman igra biti predstavljena ovog avgusta, tokom trajanja digitalnog festivala FanDome, posvećenog DC herojima.

Osim najave, nije bilo reči o tome šta se stvarno može očekivati, ali je PR kompanije naveo da možemo očekivati nove najave iz divizije WB Games, ujedno zadužene za rad na projektu o kojem pišemo.

Takođe, nekoliko drugih izvora je još pre najave FanDome događaja otkrilo da je predstavljanje Batman igre zakazano za avgust, kao i da se može očekivati još projekata. Glasine navode da će period između najave i objavljivanja igre biti izuzetno kratak, pošto se Batman navodno treba pojaviti već u novembru ove godine.

Nadamo se da tizeri studija WB Montreal, koji je radio na prethodnim naslovima o ovom junaku, nisu prazna priča i da je zaista pred nama novi naslov, ali kao i sa svim glasinama, moramo sačekati na zvaničnu najavu.

Događaj je zakazan za 22. avgust, i pošto se radi i digitalnom formatu šanse su jako male da će biti otkazan.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top