PC

Počeo letnji festival igara na Steamu, more naslova dostupno za probu

Iako trenutni period kod nas zbog kiša ne možemo nazvati letom, na Steamu punim sjajem sija gejmersko sunce i označava početak velikog letnjeg festivala igara.

Steam Game Festival: Summer Edition, kako glasi naziv ovog događaja je otpočet dana i igračima u narednih nedelju dana omogućava besplatno igranje gomile naslova koji se trenutno nalaze u ranim fazama razvoja. Ovaj festival je unapređena verzija festivala održanih tokom proleća i zime, i sa sobom donosi još veći broj igara, kao i novinu u vidu strimova i AMA sesija od strane developera igara dostupnih na probu.

Broj naslova koji ima dostupnu besplatnu demo verziju tokom trajanja festivala je značajno uvećan, tako da vas očekuje bukvalno na stotine naslova koje možete zaigrati ako vas privuku. Kako bi lakše došli do onih igara koje vas interesuju, glavna stranica Steam festivala je igre podelila po žanrovima na akcije, avanture, strategije, RPG, platformere i ostale.

Festival će trajati sve do 22. juna u 19. časova, tako da na vreme uronite u virtuelno more igara kako biste stigli da isprobate što veći broj njih.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top