PlayStation 5

Potencijalna cena Playstation 5 konzole se nakratko pojavila na Amazonu

Sa specifikacijama Playstation 5 konzole otkrivenim još početkom godine, i nedavno predstavljenim poprilično futurističkim dizajnom, jedina nepoznata stvar koja trenutno najviše interesuje sve fanove jeste cena nove Playstation konzole.

Razni analitičari su nedavno dali svoj pretpostavke o prodaji PS5 u doba predstojeće krize izazvane korona virusom, dok se cena nigde zvanično ne spominje.

Kakvu cenu možemo očekivati sa izlaskom konzole sada dobijamo zahvaljujući francuskom Amazonu, na kojem se nakratko pojavio listing za ova izdanja konzole, digitalno i ono sa Blu-Ray čitačem diskova. Listing je otkrio da će standardno izdanje navodno imati cenu od 500 dolara, dok će digitalni PS5 koštati 400 dolara.

Potvrde o cenama trenutno nema, ali je fotografiju sa sajta Amazon ugrabio jedan korisnik Twittera. Na istoj stranici je otkriveno i da se kao datum izlaska spominje 20. novembar.

Ako su istinite, ove cene zapravo i nisu preterano visoke kao što se navodilo od strane pojedinih izvora, pa bi tako pred fanovima bila izuzetno moćna konzola sa SSD-om koji učitava igre u sekundi. PS5 bi ovako imao jako sličnu cenu sa prethodnom generacijom, a i datum izlaska ako je stvaran bi bio jako blizu 15. novembru kada se PS4 svečano pojavio.

Sony verovatno neće u skorije vreme otkriti cenu, tako da ostajemo sa nagađanjima u rukama, a istu taktiku možemo očekivati od strane Microsofta, koji navodno planira da Xbox Series X ponudi po nižoj ceni od PS5, kako bi stekao prednost na tom polju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top