PC

Veliki besplatni apdejt za Insurgency: Sandstorm doneo noćne mape i novo oružje

Iako ne deli istu popularnost kao original, Insurgency: Sandstorm uživa dosta pažnje od strane developera, tako da igrači redovno dobijaju kvalitetnu novi sadržaj.

Jedan od najvećih apdejtova koji se pojavio u skorijem periodu u Sandstorm je tematski nazvan Nightfall i na svim postojećim mapama donosi opciju za igranje u noćnom ambijentu. Tu je i nova mapa, Tideway, takođe dostupna u noćnoj varijanti.

Mračni veo noći nije kozmetički novitet u ovoj realističnoj pucačini, već nosi i taktičku komponentu, pošto sada u sastavnu opremu ulaze naočare za noćno posmatranje. Naravno, tu su baterijske lampe i infrared dodaci za puške.

Kada smo već kod oružja, čak pet novih pucaljki dopunjuje arsenal u Sandstorm – pištolj Welrod, SMG Sterling, Grease Gun i dva subsonična mitraljeza AS Val i Honey Badger. Pred igračima je takođe i set skinova za oružja i karatere sa kojima igraju, gde igrači mogu izdvojiti 3 dolara za paket kozmetike.

Developer New World Interactive je kreirao posebni video koji prikazuje kako noćne mape izgledaju, kao i njihov uticaj na kooperativni mod igranja.
Nightfall dodatak je dostupan putem Steam plaforme, gde je Insugency: Sandstorm trenutno dostupan za kupovinu sa 50% popusta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top