PC

Witcher 3 je besplatan na GOG-u za sve koji ga poseduju putem drugih platformi

Umesto tradicionalnog darivanja na koje smo navikli putem platforme Good Old Games, ovoga puta je načinjen solidaran potez za vlasnike The Witcher 3: Wild Hunt koji nemaju igru na GOG-u.

Naime, svako ko poseduje The Witcher 3 igru na drugim PC prodavnicama, pa čak i na PS4 i Xbox One konzolama, ima opciju da ovaj naslov dobije i na GOG-u. Za PC igrače najveći benefit je verzija bez DRM zaštite, dok oni sa konzolama dobijaju najbolju pogodnost, pošto se radi o besplatnom prelasku za konzolne na PC verziju, što sa sobom nosi dosta novina.

Pre svega se podrazumeva podrška za modove, koja na konzolama nije moguća, tako da je pred tim igračima potpuno novi svet i sloboda da svet u Witcher 3 potpuno izmene.

Kako bi dobili ovu “besplatnu” kopiju igre, potrebno je do 23. juna preuzeti GOG Galaxy 2.0 lanseri povezati ga sa platformom na kojoj posedujete Witcher 3, ali je potrebno imati isti mejl na oba naloga.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top