PC

Assassin’s Creed Origins je besplatan za igranje tokom vikenda

Ubisoft i ove nedelje ima u ponudi igru koju je moguće isprobati potpuno besplatno, ali umesto nekog multiplejer naslova sa aktivnom podrškom u ponudi je Assassin’s Creed: Origins.

Ovaj naslov u serijalu o bratstvu ubica iz senki igrače vodi u drevni Egipat, i kazuje priču o Bayeku, koja je ujedno početak nove trilogije AC igara, nastavljene sa Odyssey i nadolazećom Valhallom.

Kao i sve promocije ove kompanije, vikend besplatnog igranja u Assassin’s Creed: Odyssey možete iskoristiti putem uPlay platforme, a preuzimanje fajlova je omogućeno već od sada, a sam vikend promo igranja traje od 19. do 21. juna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top