Mobile

Nekoliko puta odlagana sezona u Fortnite: Battle Royale uvodi velike promene

Treća sezona drugog poglavlja u Fortnite: Battle Royale se trebala pojaviti još početkom prošlog meseca, ali se to nije odigralo zbog korona virusa pa je potom sezona dodatno odložena zbog talasa protesta u Sjedinjenim Državama.

Treća sezona je konačno stigla i donela je ogromne promene u ovaj Battle Royale naslov. Praćena velikim događajem u kojem je nakon oluje došla velika poplava, mapu sada većinom sačinavaju vodene površine. Neke od starih lokacija su opstale, ali su i nove nastupile, poput Catty Cornera i nalik-selu rasprostranjena ostrva.

Na mapi se nalaze nova NPC stvorenja, Maroderi, koja će vas napadati, a vama je na raspolaganju dosta novog oružja kreiranog u skladu sa tematikom nove sezone. Tu su glajder i flare pištolji, kao i shockware oružje.

Battle Pass sa cenom od 950V-Bucks je neizostavan, pa je tako niz skinova ponovo dostupan za osvajanje, među kojima se izdvaja Akvamen skin inspirisan DC junakom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top