PC

Pathway, Sludge Life i Delores: A Thimbleweed Park mini-adventure besplatni na Epic Games Store

Novi četvrtak, novi paket besplatnih igara za sve na Epic Games Store. Nakon nekoliko podeljenih krupnih igara, sada su na red došli “indie” naslovi i to nekolicina.

Ove nedelje je “zvanično” postala dostupna samo jedna igra, strateška avantura Pathway koja vodi u divljine 30-ih godina prošlog veka. Iz ponude je izostala igra The Escapist 2, i to bez pruženog objašnjenja, tako da su igrači koji su očekivali tu igru verovatno razočarani.

Tu u ponudi za besplatno preuzimanje se nalazi Sludge Life, simulator vandalizma iz prvog lica, gde je zadatak kreirati što moćnije grafite, koji vam garantuju napredak kroz priču ove nadrealne avanture sa jedinstvenim vizuelnim stilom.

Za “DŽ” je dostupna i igri Delores: A Thimbleweed Park mini-avantura, koja donosi dodatak na priču iz originalne igre. Pomoću point-and-click mehanike ćete uslikavati okruženje Thimbleweed parka i razotkriti novu misteriju koja se odvija daleko od neopreznih očiju.

Procedura preuzimanja je dobro poznata i nepromenjena. Potrebno je samo da na stranici vezanoj za besplatne igre, prođete kroz proces kupovine na naslovima koje želite da sačuvate u vlasništvu i to je to.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top