PC

Prikazan gejmplej za Star Wars: Squadrons

Novi Star Wars naslov je na putu da uleti na igračke platforme ove jeseni, a tokom nedavno održanog EA Play događaja predstavljen je i gejmplej snimak koji prikazuje šta se može očekivati od igre.

U petominutnom trejleru posvećenom gejmpleju otkrivena je gomila detalja vezana za nadolazeće iskustvo, poput potvrde da će singlplejer kampanja biti dualna i nudiće igranje kao Rebel i kao Empire.

Čitavo iskustvo se odigrava iz prvog lica, kako bi igračima imali dobru preglednost kokpita letelice, u kojem će pratiti više elemenata mimo neprijatelja na nišanu. Igrači će morati da prate na napajanje letelice, upotrebu štitova, jačinu lasera, preostalu municiju, oštećenost letelice i slične elemente. Broj letelica će biti podeljen u 4 klase – Fighters, Interceptors, Support i Bomber – kako bi se igračima pružila “dubina” igranja i taktično raspolaganje letelicama sa različitim prednostima.

Što se tiče samih modova igranja u multiplejeru,  mod igranja nosi više-stepeni tip borbi u kojem je potrebno uništiti/odbraniti matični brod. Mod je inspirisan sličnim iz Battlefield igara, s tim što su ovde u pitanju letelice. Za igrače koji žele da se fokusiraju na sirovu snagu tokom borbi, kreiran je 5v5 Dogfight mod igranja, prožet raznim spravicama koje mogu pomoći tokom igranja.

Star Wars igra u VR-u zvuči dosta uzbudljivo, ali u na osnovu gejmpleja nije moguće izvući da li se naginje ka realističnom letenju tipa simulacije, ili je reč o arkadnom iskustvu.

Za sada ostaje samo da sačekamo oktobar kada Squadrons zvanično izlazi. U međuvremenu, pogledajte sistemsku zahtevnost za PC platformu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top