PC

Igrajte kultne NES naslove sa 3D grafikom zahvaljujući 3DSen emulatoru

Kompanija Nintendo za sada ne pokazuje tendenciju da kultne naslove iz svoje bogate istorije prevede u moderne standarde gejminga, ali zato mnogi fanovi to pokušavaju, zajedno sa ciljem da sačuvaju istinski duh tih igara.

Do sada je bilo nebrojeno mnogo takvih pokušaja, sa najskorijim PC portom Super Mario 64 koji je uz 4K rezoluciju posedovao i ray-tracing. Svim tim projektima je Nintendo bez oklevanja stao na put, ali uvek ima onih koji pokušavaju da se izbore.

Na Steam Early Accessu je nedavno osvanuo NES emulator, po prvi put za ovu platformu, ali ne klasični kao većina, već onaj koji kultne naslove sa ove konzole preobražava u 3D igre. Mehanika igranja je ostala ista kao kod originalnih igara, samo što im je podarena treća dimenzija prikaza. Ona može biti menjana kroz promenu uglova prikaza što daje potpuno novo iskustvo igranja čuvenih naslova kao što su Donkey Kong, Mario Bros, Super Mario Bros, Legend of Zelda i mnoge druge sa rastuće liste.

Ovaj jedinstveni emulator donosi jako osvežavajuće iskustvo igranja, a uz malo eksperimentisanja sa pozicijom kamere možete postići odlične vizuelne rezultate u igrama.

3dSen emulator možete kupiti sa Steama za oko 8 evra, a nadamo se da će opstati i da ga se Nintendo neće dočepati, barem ne ubrzo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top