PC

Zahvaljujući dolasku na Steam, Titanfall 2 ponovo uživa veliku popularnost

Titanfall 2 već duže vreme nosi titulu najpotcenjenije igre, koja ima dosta toga da ponudi, ali nema igrača. Mnogi su očajavali nad tom sudbinom, ali ne više.

Zahvaljujući nedavno načinjenoj tranziciji od strane Electronic Arts i prelaskom velikog broja igara sa Origins na daleko rasprostranjeniji Steam, Titanfall 2 je dobio zasluženu drugu šansu i postao je popularniji nego ostali naslovi ovog izdavača.

Titanfall 2 je sa sniženjem na 10$ i povučen zainteresovanošću igrača za Apex Legends, privukao ogroman broj igrača. U vikendu za nama je preko 9 hiljada igrača istovremeno bilo aktivno, dok sama cifra pokazuje tendenciju rasta u narednom periodu. Ova brojka možda deluje slabašno u odnosu na multimilionske cifre drugih novijih naslova, ali je ipak reč o odličnom(novom) uspehu, pošto se radi samo o Steam platformi i 4 godina staroj igri.

Druge igre izdavača Electronic Arts ne uživaju istu sudbinu, kao što su recimo Battlefield 1 i Battlefield V, koje su u danu za nama skupa imale oko 3000 igrača

Dosta stvari je te 2016. godine uticalo na to da se Titanfall 2 i pored sjajnih ocena ne probije bolje. Tu je svakako ograničenost Origins platforme, loš glas koji stalno bije izdavača Electronic Arts, kao i podatak da se istovremeno sa ovim naslovom pojavlo par AAA pucačin(CoD. Infinite Warfare i BF1) koje su ga bacile u senku.
Dobro je videti da igra uživa pravi talas popularnosti, a nadamo se da je ovo više nego dobar znak za Respawn Entertainment da prionu na Titanfall 3.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top